Activiteit

Workshop Fotografie (Instagramwalk)

zondag 22 oktober 2017   |   14:30 - 17:00 uur   |   Buurthuis De Kolk

Er bestaan zondagen die nog leeg zijn. Soms is dat fijn. Een andere keer wil je juist iets dóen, iets waar je energie van krijgt, of inspiratie. Wij gaan die zondagen regelen? Zondagen met workshops, één keer in de vier weken. 
Op zondag 22 oktober staat er een fotografieworkshop op het programma. En dan niet de technische mogelijkheden van een ingewikkelde camera: we gaan de Rosmolenwijk in!
Gewapend met onze (opgeladen) telefoon met de Instagram-app leggen we de wijk met andere ogen (of: door een ander filter!) vast. 

Na de koffie met inleiding en opdrachten van de fotograaf vertrekken we voor een wijkwandeling en onderweg zullen we onze bijzondere foto's maken. Natuurlijk is er gelegenheid om deze bij terugkomst aan elkaar te laten zien en wellicht hangt een selectie van deze foto's binnenkort aan de muur.  

We starten elke workshop om 14:30 uur en ronden rond 17:00 uur af met een borrel, een kaasvlinder en gezelligheid. Aanmelden voor de workshop(s) kan door een e-mail te sturen naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl. Je ontvangt dan een bevestiging met zo nodig extra informatie. 

kosten toelichting: €10
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop /les
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
Nog geen reacties