Activiteit

Workshop Handletteren/Illustratie

zondag 17 december 2017   |   14:30 - 17:00 uur   |   Buurthuis De Kolk

Er bestaan zondagen die nog leeg zijn. Soms is dat fijn. Een andere keer wil je juist iets dóen, iets waar je energie van krijgt, of inspiratie. Wij gaan die zondagen regelen? Zondagen met workshops, één keer in de vier weken. 
Op zondag 17 december staat er een workshop Handletteren/Illustratie op het programma. Onder leiding van Ingrid, die zo'n beetje half Zaandam voorziet van illustraties en menuborden met mooie letters, zullen we onszelf -heel mindful- zetten aan het maken van onze eigen kaarten, letters en illustraties. Je hebt geen mooi handschrift nodig om mooie letters te kunnen maken. Wel wat oefening, een beetje creativiteit enwat lef om fouten te durven maken. (Je zal niet de eerste zijn die een prachtige quote op een kaart handlettert, om er na de laatste punt achter te komen dat je een essentiële letter bent vergeten ;-)

We starten elke workshop om 14:30 uur en ronden rond 17:00 uur af met een borrel, een kaasvlinder en gezelligheid. Aanmelden voor de workshop(s) kan door een e-mail te sturen naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl. Je ontvangt dan een bevestiging met zo nodig extra informatie. 

kosten toelichting: €10
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop /les
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk