Activiteit

Wandelclub Rosmolenbuurt

elke maandag   |   19:30 - 20:30 uur   |   Sporthal de Struijck

Elke maandagavond, als de weersomstandigheden het toelaten, start vanaf Sporthal De Struijck om 19.30 een avondwandeling. Waarbij er een route van ongeveer 5 a 6 kilometer wordt gelopen. Het gaat hierbij om plezier en ontspanning.  

Elk jaar wordt er de tweede week van januari weer enthousiast begonnen met de wandel avond. Naast de maandag avond doet de wandelclub mee met de Zaanse avondvierdaagse en de Dam tot Dam wandeltocht, waarbij de laatste wordt afgesloten met een heerlijk Chinese maaltijd bij de Wok.

Verder staan er naast de maandagavonden en de bovengenoemde wandelingen nog  jaarlijks het ‘rondje haven’, een ‘herfsttocht’ en een ‘Olliebollentocht’ op het programma. En natuurlijk kan men zelf ook de leuke wandelingen/routes aangeven.

Na de wandeling op maandag avond staat altijd een lekker bakje koffie of thee klaar.

Jaarlijkse contributie voor de Speeltuin Vereniging is € 25, waarbij er € 5,- per maand komt voor de Wandelclub. Natuurlijk is iedereen vrij om een keertje de sfeer te komen proeven en een avondje mee te wandelen. (Tijdens de zomervakantie en rond kerst en oud en nieuw zijn er geen wandelavonden).

kosten toelichting Zie omschrijving
datum ma 28 oktober 2019
gestart op ma 1 april 2019
beëindigd op di 31 december 2019
meer info over locatie Ingang aan de prof. Struijckenstraat 19 (niet Oostzijdekant) in de Rosmolenwijk