Activiteit

Klaverjassen in de Rosmolenbuurt

elke dinsdag   |   20:00 - 22:30 uur   |   Sporthal de Struijck

Elke dinsdagavond om 20.00 uur wordt er een kaartje gelegd door de gezellige Klaverjasclub in Sporthal de Struijck. En wij zijn opzoek naar personen die gezellig mee willen kaarten.

Deze kaartclub legt ongeveer 40 weken per jaar een kaartje aan de Prof. Struijckenstraat 19 in de Rosmolenbuurt.

Natuurlijk worden de behaalde punten en de stand bijgehouden, waarbij aan het einde van het seizoen een wisselbeker en een waardebon wordt uitgeloofd. Deze is ook van toepassing voor de persoon die de meeste marsen heeft gespeeld. Maar dit is natuurlijk niet het belangrijkste, een gezellige avond staat voorop.

De tafelindeling is op basis van loting en per tafel worden er 3 ronden afgewerkt. Waarbij tussen het kaarten door de leden regelmatig voorzien van iets hartigs en ook de paas- en kerstdagen worden niet vergeten. Dan zijn er wat extra prijsjes te verdienen.

De kosten bedrag naar de Speeltuin Contributie (€ 25 per jaar voor het hele gezin), € 1,50 per week (te voldoen per maand)

De consumpties in Sporthal de Struijck zijn redelijk geprijsd. Rond de klok van 22.30 uur worden de kaarten weer opgeruimd. Maar uitzonderingen op dit tijdstip blijven altijd bestaan.

Mocht u interesse hebben gekregen, dan kan u altijd langskomen in het clubgebouw (open vanaf 19.30 uur) om de sfeer te proeven en een keer mee te spelen. Voor verdere informatie kunt u altijd contact opnemen, op clubavonden te bereiken op 075-6164465.

kosten toelichting Zie omschrijving
datum di 15 oktober 2019
gestart op di 2 april 2019
beëindigd op di 31 december 2019