Activiteit

Burendag

zaterdag 25 september 2021 , 13:00 - 17:00 uur
Illustration

Op 25 september wordt in de Rosmolenwijk de Burendag georganiseerd.

Op 5 !!! locaties in de wijk kun je genieten van een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod: op het plein voor de Bonifatiuskerk kunt u genieten van accordeonmuziek en is er de mogelijkheid om creatief bezig te zijn met stenen en schelpen en met breien en haken. U gaat gegarandeerd met een eigengemaakt werkstukje naar huis! Op het speelterrein tussen de Oostzijde en de Zaan wordt een geweldige bingo gehouden voor jong en oud. Onze twee superleuke presentatoren Louis en Remy geven u de echte bingo-ervaring en er zijn mooie prijsjes te winnen. Ook is er een workshop Zumba en Capoeira, voor de kinderen is er een zeskamp, er wordt voorgelezen door de Buurtcamping. In de Kolk is er twee keer een workshop Salsa van Romeo en Agnes, met als afsluiter een mooie demonstratie. Er wordt zelfgebakken taart uitgedeeld en er zijn lekkere hapjes. 

Om 14.00 uur is bij Speeltuinvereniging Theresia (achter de Sporthal de Struyck) de feestelijke opening van de vernieuwde speeltuin. Ook daar is een leuk aanbod van activiteiten.

De Burendag is bedoeld om buurtbewoners te ontmoeten, elkaar wat beter te leren kennen en samen wat te ondernemen. De voorbereiding is gedaan door een grote groep vrijwilligers uit de wijk, wij hopen met z'n allen op een grote opkomst met veel mooie ontmoetingen. Tot dan!

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Deel dit: