Activiteit

Open Huis in Buurthuis de Kolk

zaterdag 27 augustus 2022 , 13:00 - 17:00 uur

De zomervakantie is bijna ten einde en wij maken ons op voor een nieuw seizoen. Tijdens het Open Huis op zaterdagmiddag 27 augustus presenteren wij het programma voor het komende seizoen met mini-workshops, een salsa-demonstratie en leuke spelletjes. Ook voor de kinderen is er iets te doen.

Bij mooi weer valt er in de tuin van het buurthuis genoeg bij te praten, dit onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee en een taartje van het het taartenbuffet. De taarten zijn door meerdere buurtbewoners gebakken. (Wil jij ook een taart bakken? Heel graag! Mail ons vooral!) Tegen een vrijwillige bijdrage kunt u tijdens het Open Huis van een echt buurttaartje genieten.

Binnen worden er allerlei mini-workshops aangeboden. U kunt hier gratis aan mee doen. Een leuke manier om kennis te maken met de activiteiten van ons buurthuis. Er is een workshop fotografie, schilderen en keramiek. De kinderen kunnen geschminkt worden, een leuk armbandje maken of knutselen.

Het is altijd leuk om elkaar na een heerlijke zomer weer te ontmoeten en de vakantieverhalen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.
Kom dus op zaterdag 27 augustus van 13:00 tot 17:00 uur om elkaar te ontmoeten, te genieten en om gezamenlijk het nieuwe seizoen te beginnen. Ons nieuwe activiteitenprogramma ligt ook vanaf zaterdag 27 augustus voor u klaar!
Heeft u vragen of een leuke suggestie? Schroom dan niet om de vrijwilligers van de Kolk tijdens het Open Huis aan te schieten!

Kosten
Gratis
Deel dit: