Bericht

Mijn laatste week als wijkmanager gaat in

Geplaatst op 26 juni 2020, 09:22 uur

Lieve allemaal,

Helaas komt er na 2 jaar een einde aan mijn werkzaamheden in de Rosmolenwijk. In maart ben ik verhuisd naar Leeuwarden. We wilden graag, na 10 jaar in Amsterdam gewoond te hebben, terug naar de provincie van onze roots. In de tussentijd ben ik ook op zoek gegaan naar een baan in het noorden. Dat is gelukt. Per augustus start ik als sociaal gebiedsontwikkelaar (vergelijkbare functie als die van wijkmanager) bij de gemeente Groningen. Dat betekent natuurlijk dat ik de Rosmolenwijk en Zaanstad los moet gaan laten.

De afgelopen 2 jaar heb ik mij met enorm veel plezier en liefde ingezet voor de wijk. De Rosmolenwijk is een ontzettend bijzondere en diverse wijk. Er gebeurd ontzettend veel en er speelt erg veel bij de mensen die er wonen. We hebben elkaar nodig om de wijk beter te maken, daar ben ik van overtuigd.

Het ga jullie goed!

Vanwege alle corona-maatregelen organiseer ik geen afscheid. Mocht je mij nog willen bereiken: tot en met 2 juli ben ik nog bereikbaar via mijn Zaanstad-gegevens: 06-52010342 of b.reitsma@zaanstad.nl
Op dinsdag 30 juni ben ik ook aanwezig bij het spreekuur. Mocht je hierbij aanwezig willen zijn, stuur aub even een mail.

Helaas is nog niet bekend wie mijn opvolger gaat zijn. Mocht je na 2 juli een vraag hebben voor de wijkmanager, stuur deze dan naar wijkmanagement@zaanstad.nl

Fijne zomer gewenst.

 

Groet,

Baukje Reitsma

Illustration
 
Deel dit: