Bericht

𝐃𝐞 𝐨𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐁𝐮𝐮𝐫𝐭𝐩𝐮𝐧𝐭 𝐰𝐚𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬!

Geplaatst op 9 februari 2023, 15:16 uur
Illustration

𝐃𝐞 𝐨𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐁𝐮𝐮𝐫𝐭𝐩𝐮𝐧𝐭 𝐭𝐫𝐨𝐤 70 𝐛𝐞𝐳𝐨𝐞𝐤𝐞𝐫𝐬, 𝐞𝐞𝐧 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭!

Op maandag 6 februari opende Buurtpunt in de Rosmolenwijk in Zaanstad haar deuren. Tijdens een feestelijke opening werden buurtbewoners, netwerkpartners en collega's hartelijk ontvangen door opbouwwerker Mirjam Menebhi Benhraba en haar collega's Ilona Etnel en Simone.

Onder het genot van koffie en gebak kon men kennismaken met andere buurtgenoten en werd er informatie over Buurtpunt gegeven. Mirjam: ‘’𝘐𝘬 𝘩𝘢𝘥 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘸𝘢𝘤𝘩𝘵 𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦 70 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘶𝘥𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘵𝘷𝘢𝘯𝘨𝘦𝘯, 𝘸𝘢𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘮𝘰𝘰𝘪 𝘢𝘢𝘯𝘵𝘢𝘭! 𝘞𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 30 𝘪𝘯𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘫𝘧𝘧𝘰𝘳𝘮𝘶𝘭𝘪𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘪𝘯𝘨𝘦𝘷𝘶𝘭𝘥. 𝘎𝘰𝘦𝘥 𝘰𝘮 𝘵𝘦 𝘻𝘪𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘪𝘫𝘬𝘣𝘦𝘸𝘰𝘯𝘦𝘳𝘴 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘣𝘦𝘩𝘰𝘦𝘧𝘵𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘭𝘦𝘬 𝘢𝘭𝘴 𝘉𝘶𝘶𝘳𝘵𝘱𝘶𝘯𝘵. 𝘚𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘩𝘦𝘯 𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘸𝘦 𝘉𝘶𝘶𝘳𝘵𝘱𝘶𝘯𝘵 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘪𝘰𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘳𝘮𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘩𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘢𝘳𝘮𝘦𝘦 𝘰𝘰𝘬 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘸𝘪𝘫𝘬𝘣𝘦𝘸𝘰𝘯𝘦𝘳𝘴 𝘸𝘢𝘳𝘮 𝘵𝘦 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘩𝘶𝘯 𝘪𝘥𝘦𝘦ë𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘰𝘯𝘴 𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘭𝘦𝘯.’’

Buurtpunt is er om mensen met elkaar in verbinding te brengen, gezamenlijk activiteiten te ondernemen, en de eigen horizon te verbreden. Bij Buurtpunt komen jong & oud, en alle culturen samen.

Buurtpunt biedt verschillende activiteiten aan, zoals workshops, cursussen, lezingen, excursies, vrijwilligerswerk en ontmoetingsmiddagen. Deze activiteiten worden speciaal ontwikkeld voor de wijkbewoners uit de buurt en zijn bedoeld om een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid. Buurtpunt is een plek voor wijkbewoners om hun eigen kennis en vaardigheden te ontwikkelen en om hun netwerk te vergroten. 

Bij Buurtpunt krijgen mensen de kans om hun talenten te delen en de kracht van de buurt te versterken. Het biedt een veilige en uitdagende omgeving waar mensen zich kunnen ontplooien. 

Wil jij ook aansluiten bij Buurtpunt? Neem contact op met: 06-59919330

Deel dit: