Blogpost

Kindervakantieweek Humanitas: extra oproep

Geplaatst op 25 juni 2021, 18:05 uur

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms lukt dat gewoon niet. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt via Humanitas een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgt de activiteit Humanitas Kindervakantieweken, dit jaar bedoeld voor kinderen van 9 tot en met 11 jaar. 

Het vrijwilligersteam maakt een gevarieerd programma met bos- en veldspellen, hutten bouwen, zwemmen of een bezoekje van de brandweer. Op vrije momenten kan er worden gevoetbald, geknutseld, verkleed of worden er toneelstukjes bedacht. De kinderen kunnen er lekker tussenuit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

De kosten voor deze weken worden door Humanitas geregeld via o.a. gemeentelijke subsidies, sponsoring en fondsenwerving.
Er wordt aan de ouders een financiële bijdrage van 65 euro per kind gevraagd. Via Stichting Leergeld, wordt deze bijdrage eventueel weer vergoed. 

Voor Zaanstad specifiek zijn er 18 plekken beschikbaar voor 9, 10 en 11-jarigen en er is nog plek.

Meer informatie: https://www.facebook.com/humanitaszaanstreekwaterland en https://www.humanitas.nl/afdeling/zaanstreek-waterland/activiteiten/humanitas-kindervakantieweken/

Illustration
 
Deel dit: