Vacature / hulpvraag

Allerhande Vrijwilligers

geplaatst op 5 september 18, 13:16 uur, door Sporthal de Struijck
organisatie: Sporthal de Struijck
contactpersoon: Monique de Vries

Vrijwilliger zijn onmisbaar bij Speeltuin Vereniging Theresia & Sporthal De Struijck, dit aangezien beide organisaties geheel gerund worden door vrijwilligers. Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar extra hulp en aandacht om beide organisaties te laten voortbestaan. 

Vrijwilligers zijn kan bij ons vanalles betekenen, net wat bij jou past. Dit kan zijn koffieschenken en bardienst draaien bij één van de activiteiten, onderhoudsklusjes doen, beheerder zijn, helpen met de schoonmaakploeg of een functie die jij geschikt vindt voor De Struijck en kan uitvoeren.  Neem eens contact op voor de mogelijkheden en samen komen wij er vast uit. 

Wat wij van je vragen als vrijwilliger?
We vinden het fijn dat je graag iets voor een ander wilt betekenen. Als vrijwilliger ben je zorgzaam, behulpzaam, daadkrachtig en ondernemend. Jij weet hoe je respectvol omgaat met de bezoekers en medevrijwilligers. Je bent gemotiveerd, kunt goed samenwerken en representatief. Ook ben je je bewust van je verantwoordelijkheden, zoals het nakomen van afspraken.

Wat levert vrijwilligerswerk voor je op?
Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening. Een glimlach van bezoekers of medevrijwilligers zegt soms alles. Jij kunt voor ons en de  bezoekers het lichtpunt van de dag zijn. Maar je kunt ook je kennis en ervaring vergroten bijvoorbeeld op het gebied van organiseren en begeleiden. Zoals zelf activiteiten organiseren en ideeën inbrengen en uitwerken. 

Als vrijwilliger ontvang je geen salaris, maar je kunt wel rekenen op:

Goede begeleiding en mogelijkheden tot ontplooiing
Twee keer per jaar borrel
Dankbaarheid en waardering
Nieuwe contacten
Taken die bij je mogelijkheden en wensen passen

Neem contact op met mij of kom eens langs op één van de activiteiten in Sporthal de Struijck.

ingangsdatum: in overleg
herhalend: in overleg
beloning: Als vrijwilliger ontvang je geen salaris, maar je kunt wel rekenen op: Goede begeleiding en mogelijkheden tot ontplooiing Twee keer per jaar borrel Dankbaarheid en waardering Nieuwe contacten Taken die bij je mogelijkheden en wensen passen