Aanbod

Dieetbegeleiding / Powerslim

Mijn naam is Ellen Verberkt, jouw diëtist in de Zaanstreek.
Ik help je naar een gezond voedingspatroon waarbij lichaam en geest in balans zijn. Afvallen doe je niet alleen, samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht.

Ik vind het belangrijk dat jij je weer lekker in je vel gaat voelen. Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? En kun jij hierbij een steuntje in de rug gebruiken? Twijfel niet en maak een afspraak voor een intake gesprek en advies. Je kunt bij o.a. terecht voor:

Overgewicht
Ondergewicht, ondervoeding of ongewenst gewichtsverlies
Diabetes Mellitus type I & II (suikerziekte)
Te hoog cholesterol
Te hoge bloeddruk
COPD
Stoelgangproblemen
Emotie-eten of Binge eating
Voedselovergevoeligheid en allergieën
Slikklachten
Maag- en darmklachten
Bloedarmoede
Advies over gezonde voeding

& PowerSlim

Wat is PowerSlim?
PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.
De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PowerSlim voedingscoaches.

Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Voor meer informatie neem dan contact op.

leeftijd 
vanaf 0 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 9 augustus 2017, 12:05 uur
Deel dit: