Activiteit

Daktuin lenteklaar maken

zaterdag 14 maart 2020 , 13:00 - 16:00 uur

Maart is niet alleen de maand dat de Lente zal beginnen, het is ook altijd de maand waarin het Pennemes weer gaat uitpakken met allerlei leuke en gezonde activiteiten in het groen van deze zorginstelling. Traditioneel begint dat met de twee NLDoet dagen op 13 en 14 maart. 

Zaterdag gaan wij de daktuin lenteklaar maken en voor een aantal plekken langs de hekken mooie houten schotten maken en bevestigen. Hierop zullen een aantal afbeeldingen komen met als thema; de oude boerderij, om het buitengevoel van de bewoners nog meer te bevorderen. We beginnen met koffie en een broodje. Entree is naast de ingang op de Bloemgracht 95. Omdat deze nog verbouwd wordt kun je het beste via de ingang op de hoek van Pennemes/Kleinsorgstraat binnenkomen. 

Zorgcentrum Pennemes is een groene oase in de buurt. Met een weelderige binnen en buitentuin en een uitgebreide daktuin. Met Nl.doet gaan we ervoor zorgen dat al dat groen helemaal klaar is voor de lente, zodat bewoners en omwonenden weer volop kunnen genieten.

Locatie
Pennemes
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: