Activiteit

Wekelijks 'Gezond Natuurwandelen' met wandelgids vanuit Pennemes

woensdag 28 juli 2021 , 10:00 - 11:00 uur

Wandelgroep 'Gezond Natuurwandelen’ wandelt al vijf jaar in de Rosmolenwijk
De Rosmolenwijk heeft een eigen natuurwandelgroep. Onder begeleiding van natuurgids Jenny wandelen de deelnemers rond in de aangrenzende parken en langs de oevers van de Gouw. Het succes van de wandelgroep volgens Jenny? "Wandelen is goed voor de gezondheid maar voor veel mensen niet leuk om alleen te doen. Wandelen in de natuur is veel leuker en afwisselender. Er is altijd iets nieuws te zien of te vertellen. Wist je dat je brandnetels aan de onderkant kan vastpakken? En dat er in Engeland een jaarlijke wedstrijd is om zoveel mogelijk brandnetelballetjes te eten? elke wandeling stoppen we twee of drie keer voor een natuurmomentje. Dat kan een leuk weetje zijn, of een verhaal, of we proeven iets eetbaars uit de natuur. 

Erna ondersteunt vanaf dag 1 de wandelgroep: 'het helpt iedereen om in beweging te blijven en is bovenal heel erg gezellig. De 20 deelnemers drinken ook samen een kop koffie en hebben een appgroep om de wandelingen af te stemmen. Als je een keer ziek bent krijg je meteen een kaart en leuke berichtjes vanuit de groep’

Meewandelen?
Nieuwe wandelaars zijn van harte welkom. Deelname is gratis. De wandelingen zijn iedere woensdag van 10.00 tot 11.00. De groep spreekt af bij Pennemes, waar gezamenlijk koffie wordt gedronken.
Wil je meewandelen? Bel dan met Jenny Bron via (06) 8191 6764.

Locatie
Pennemes
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Deelname is gratis. Consumpties zijn (deels) voor eigen rekening
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: