Nieuw bericht

Herinrichting parallelweg Heijermansstraat

geplaatst op 1 mei 2020, 00:00 uur, door Gemeente Zaanstad

Het straatwerk bij u in de buurt is aan vervanging toe. Wij hebben een voorlopig ontwerp gemaakt van de buitenruimte en de openbare verlichting. Via deze brief willen wij u informeren over de geplande werkzaamheden.

Wanneer?
De start van de uitvoering is vanaf medio juni 2020 gepland en duurt ongeveer tot half juli 2020.

Geen informatieavond
Wij hadden u het voorlopig ontwerp graag tijdens een inloopavond gepresenteerd. Hierbij zou u de mogelijkheid hebben gekregen om vragen te stellen. Vanwege het corona virus kan er momenteel geen inloopavond plaatsvinden.

U kunt tot uiterlijk 9 mei reageren op het voorlopig ontwerp. Wij willen u alsnog de mogelijkheid bieden om te reageren. Suggesties en aanvullingen op het ontwerp kunt u daarom aangeven via een digitaal reactieformulier. Deze kunt u vinden op de website www.buitengewoon.zaanstad.nl > kies voor projecten > Zaandam > Heijermansstraat (parallelweg). Hier kunt u ook inzoomen op het voorlopig ontwerp.

Mocht u niet beschikken over internet, dan kunt het reactieformulier invullen die als bijlage in deze brief zit. Tot uiterlijk 9 mei kunt u deze terugsturen naar Antwoordnummer 1000, 1500 VC Zaandam, t.a.v. dhr. A. van Egmond, Ingenieursbureau.

Definitief ontwerp
Alle reacties worden verzameld en hiervan wordt een vraag & antwoord overzicht gemaakt. Suggesties en aanvullingen worden waar mogelijk, ingepast in het ontwerp. Het bijgewerkte ontwerp en vraag & antwoord overzicht worden ook op de website (www.buitengewoon.zaanstad.nl) geplaatst. Het ontwerp wordt daarna definitief gemaakt. Dit ontwerp wordt het uitgangspunt voor de uiteindelijke uitvoering.

Voordat de uitvoering gaat starten, zult u nogmaals een informatiebrief van ons ontvangen.