Activiteit

Vierde zondag Salsafeest

zondag 23 juni 2024 , 15:00 - 17:00 uur
Illustration

Op de laatste vierde zondag van dit seizoen maken we er een SPETTEREND MUZIKAAL FEEST van. In samenwerking met Salsa in de Kolk hebben we gevraagd of Esquina Latina komt spelen. We nodigen de zon uit en we gooien de deuren open: laat de zomer maar komen! En jij kan er gewoon bij zijn als je zin hebt in muziek, in dansen, in zomer of in een feestje. 

Met een originele Cubaanse ‘Son’-bezetting, waarin de Cubaanse Tres-gitaar de toon zet, de conga’s samen met de bas en guiro het ritme vastlegt en de piano en accordeon de kadanz bepaalt, toveren de leden van Esquina Latina in deze formatie Buurthuis de Kolk om naar een stampende Latin club.
Niet een standaard salsabandje met zoetsappige cha cha cha’s, gepolijste piano en blazersecties, voor de platgetrapte deuntjes… Nee!

Van Antonio Machin tot Ibrahim Ferrer, van Buena Vista Social Club tot Luis Vargas: we gaan samen op reis van intieme Boleros naar Salsa Dura… én naar onverwachte Bachatas, naar originele Son Cubano en rauwe Cumbias. 

Alles staat in het teken van het feest dat het vieren van deze muziek met zich meebrengt. Deze muziek wordt gevierd zoals het leven. Met Buenas Vibras. 
Buenas Vibras die het publiek overneemt en zal meenemen naar huis…samen met een glimlach van een geslaagd optreden. Voor minder doen ze het niet!

Locatie
Buurthuis De Kolk
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
pay what you can
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)

Deel dit: