Activiteit

Gluren bij het Buurthuis

zondag 30 juni 2024 , 14:30 - 18:00 uur
Illustration

Ook dit jaar doet Buurthuis de Kolk weer mee met Gluren bij de Buren! Het Gluren bij de Buren-festival beviel de afgelopen twee jaar zó goed dat we ons weer onmiddellijk hebben opgegeven toen dat kon. Het team heeft ons daarna gekoppeld aan een prachtig muzikaal duo: StaVanger.

StaVanger is een gloednieuw singersongwriterduo. Hanneke en Frank ontmoetten elkaar in het Amsterdamse jamsessiecircuit en besloten deze muzikale samenwerking aan te gaan. Inmiddels timmeren ze stevig aan de weg. Hanneke schrijft de tekst en muziek van de liedjes en zingt. Frank arrangeert, speelt gitaar en zingt eveneens. Het (Engels- en Nederlandstalige) repertoire bestaat uit moderne, veelal gevoelige liedjes met hier en daar een vintage folk vibe.

Deze vibe lijkt ons uiteraard fantastisch, en als de zon nét zo schijnt als vorig jaar, belooft het nog een prachtige middag te worden!
StaVanger treedt drie keer op: om 14:30 uur, om 16:00 uur en om 17:30 uur. Je mag uiteraard de hele middag bij ons blijven plakken, maar er is nog veel meer (in de buurt). Zo kan je in de Halstraat luisteren naar Lisa van Tongeren (buurtcampinglid, stadsdichter, kerstvoorlezer en heel leuk iemand!) Ook in de Halstraat: Music Corner (rustige pop-, blues- en jazzliedjes in de stijl van Eva Cassidy). In het Czaar Peterplantsoen luister je naar een storytelling-trio, of in het Czaar Peterhuis naar Giovanni. Maar in de hele Zaanstreek is van alles te horen en te zien.

Locatie
Buurthuis De Kolk
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)

Deel dit: