Vacature/hulpvraag

Hulp tijdens Sinterklaasfeest in Sporthal de Struijck

Geplaatst op 8 november 2023, 21:11 uur
Illustration

Op 26-11-2023 organiseren wij van 13.30 tot 16.00 uur een Sinterklaasfeest in Sporthal de Struijck in de Rosmolen wijk. Dit is geheel georganiseerd door vrijwilligers, waarbij de kinderen tegen een kleine bijdrage een Sinterklaasfeest kunnen bijwonen met een optreden van Sinterklaas, diverse activiteiten, een cadeautje en natuurlijke heerlijke sinterklaasversaperingen.  Wij zoeken echter nog een aantal vrijwilligers die ons willen bijstaan. 

Wat ga jij als vrijwilliger doen? 
Wij vragen vrijwilligers die ons of in de ochtend willen helpen met opbouwen van 10.00 tot 12.00 of tijdens het event van 13.30 tot 16.00 te helpen met koffie schenken/activiteiten begeleiding. Ook zoeken wij nog een aantal pieten (pieten pakken hebben wij beschikbaar). En eventueel kunt u nog helpen bij het opruimen tijdens 16.00 tot 17.30, waarna wij een afsluitende borrel organiseren. 

Wat vragen wij van jou?
Iemand die het leuk vindt om een ochtendje of middagje te helpen bij dit geweldige kinderfeest. Het is geen probleem als u geen ervaring heeft, je staat niet alleen op een activiteit of bij het opbouwen. Personen die de Nederlandse taal niet goed machtig zijn, zijn zeker welkom, wij helpen graag uw woordenschat te vergroten. 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden u een gezellige omgeving met een diversiteit aan vrijwilligers. Op  maandagavond 20 november van 19:30 – 20:00 hebben wij een bijeenkomst zodat we een korte uitleg kunnen geven en iedereen leren kennen. Mocht u dan niet kunnen, geen probleem, dan zien wij elkaar op de dag zelf. Tijdens de dag zijn versnapperingen aanwezig en na afloop, na het opruimen hebben wij nog een kleine afsluitende borrel als bedankje. 

Alvast bedankt voor het lezen van deze vacature en hopelijk mogen we u verwelkomen bij dit prachtige feest. Aanmelden kunt u via speeltuintheresia@gmail.com

Organisatie
Speeltuin Vereniging Theresia
contactpersoon
Monique de Vries
Ingangsdatum
26-11-2023
Beloning
Gezelligheid en versnapperingen. En natuurlijk heel veel waardering vanuit alle andere vrijwilligers en de blije kindjes!
Deel dit: