Bericht

Video Wintershow 15 en 16 december 2023

Geplaatst op 26 november 2023, 16:50 uur
Illustration

                                                     

///////////////////////////////////////////////////////PERSBERICHT///////////////////////////////////////////////////////

Zaanse Roller Club Pauwin Presenteert: "Rollen door de Tijden" - Een Muzikale Tijdreis op Wielen!

Zaandam - De Zaanse Roller Club Pauwin kondigt met trots haar nieuwste Wintershow aan: "Rollen door de Tijden". Deze zal plaatsvinden in Sporthal de Struijck. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december nemen wij u mee op een spectaculaire muzikale reis door de tijd, van de vinylplaten uit de jaren 50/60, de cassettebandjes uit de jaren 70 tot de digitale tunes uit de jaren 00/10.

De show van dit jaar belooft een rollende rit door de geschiedenis te worden, met de evolutie van muziek en de kunst van het kunstrolschaatsen. Het publiek wordt meegenomen van het tijdperk van platenspelers en cassettebandjes naar de dagen van de CD-speler, eindigend met de moderne beats afgespeeld van MP3's en smartphones. 

Naast de showsnummers zal deze Wintershow ook de nummers laten zien, die te zien zullen zijn tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Show 2024 op 25 februari. Deze keer is het niet alleen een show; Solo-optredens zullen deze show ook te zien zijn, met o.a. internationaal niveau zoals Luna, die heeft deelgenomen aan de Europacup in Kroatië en de Interland, net als Claudia die dit jaar naar de Interland is geweest. Het belooft een spectaculaire show te worden. De rijdsters tussen de 6 en 30+ jaar zullen u in een avond laten zien wat kunstrolschaatsen is, waar zij het hele jaar voor trainen. 

De Wintershow 'Rollen door de Tijd' is te zien op vrijdag 15 december om 20:00 uur en op zaterdag 16 december om 16:00 uur. Op beide dagen is de zaal een half uur voor aanvang geopend. De entree voor kinderen tot 12 jaar is € 5,00 en vanaf 12 jaar € 7,50. De show is ook toegankelijk voor mindervaliden. Adres: Sporthal de Struijck, Oostzijde 132, Zaandam

We zijn natuurlijk terug van weggeweest sinds onze laatste show in 2019 en we zijn nu enthousiaster dan ooit om u weer te zien!

Boek nu uw tickets en stap in voor een reis door de tijd op wielen! Meer informatie en ticketverkoop op: www.zrcpauwin.nl/wintershow. We zien u graag bij "Rollen door de Tijden" – waar muziek en kunstrolschaatsen elkaar ontmoeten!

Kijk voor meer informatie of koop uw tickets op: www.zrcpauwin.nl/wintershow

 

///////////////////////////////////////////////EINDE PERSBERICHT////////////////////////////////////////////////////

Voor meer informatie:

Kirsten Jacobs

+31(0)624286201

Infozrcpauwin@gmail.com

PR & Communicatie Zaanse Roller Club Pauwin

www.ZRCPauwin.nl 

 

 


Deel dit: