Update

Update bij Project Eendrachtstraat 40-42

Geplaatst op 12 december 2023, 12:19 uur
Project afgerond

Beste buurtbewoners,

 

Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor een feestelijke gebeurtenis in de buurt! Op 15 december 2023 worden de twee modelwoningen op Eendrachtstraat 40 en 42 opgeleverd. Dat willen we graag samen met  vieren.

 

Daarvoor nodigen wij jullie van harte uit voor een feestelijke bijeenkomst in en bij deze woningen. Dat belooft gezellig te worden. En we kunnen genieten van lekkernijen en het goede gezelschap van onze buurtgenoten.

 

De twee woningen zijn een schoolvoorbeeld voor wat we willen bij de gemeente Zaanstad:  betaalbare veilige, comfortabele en duurzame  huizen. In deze huizen is  het aanpakken van funderingsproblemen samengegaan met het energiezuiniger maken door er een hele nieuwe woning neer te zetten. En dat binnen de grenzen die voor veel mensen betaalbaar is. Gemeente Zaanstad kent hiervoor sinds kort een subsidieregeling waardoor u ook mogelijk uw huis kunt opknappen. Bij de feestelijke gebeurtenis op 15 december vertellen wij u daar graag meer over. Kom daarom ook op 15 december naar de Eendrachtstraat. Onder het genot van een lekker taartje kunt u met eigen ogen zien hoe comfortabel en veilig een verduurzaamd huis zonder funderingsproblemen is. En dat is ook mogelijk voor mensen met een smalle portemonnee. Onze financiële adviseurs vertellen daar ook graag meer over. 

 

Tot ziens op 15 december!   

 

Datum: 15 December

Tijd: 13:30 – 15:30 

Locatie: Eendrachtstraat 40 en 42

  

 L. Jongmans 

Programmamanager Verbeteren Bestaande Woningvoorraad  

Illustration
 
Deel dit: