Activiteit

Uitgesteld: Boerderijbeesten maken met schors

woensdag 18 maart 2020 , 14:30 - 15:30 uur

In verband met het Coronavirus zijn er bij Pennemes alleen nog maar activiteiten binnen de afdelingen. Deze knutselmiddag is uitgesteld.

Maart is niet alleen de maand dat de Lente zal beginnen, het is ook altijd de maand waar wij met de diverse (groen)vrijwilligers van het Pennemes beginnen met uitpakken. De konijnen komen dan weer vanuit hun wintervakantieverblijf terug naar de daktuin. Traditiegetrouw doen we weer mee met Nl.doet en we hebben deze maand ook weer onze eerste knutselmiddag.

Deze eerste groene activiteit van het jaar voor bewoners zal plaats vinden op woensdag 18 maart. Het is die dag zowel nationale boomfeestdag als wereldrecyclingdag. Daarom hebben wij een activiteit bedacht die bij beide past. Met boomschors als materiaal willen wij met de bewoners boerderijbeesten gaan maken. De resultaten van deze middag zullen op de daktuin geplaatst worden zodat we er het hele jaar van kunnen genieten.

Deze activiteit zal waarschijnlijk nog wel binnen worden gehouden. Tenzij het dan echt al lekker lenteweer is, maar dat laten we kort van te voren nog even weten.

Locatie
Pennemes
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: