Activiteit

Culturale23

zondag 24 september 2023 , 14:30 - 15:30 uur
Illustration

Zondag 24 september om 14.30 uur zal er in het monumentale gebouw van het ApGen aan de Oostzijde 82 met zijn 8 kantige vorm en bijzondere akoestiek een concert gegeven worden door celliste Mariëtte Gort, violist Joep van Beijnum en pianist Jaap Brackman. Deze professionele musici spelen werken van Max Bruch, Pjotr I. Tsjaikovski, Vittorio Monti, Reinhold Glière en Joseph Haydn.
Voor en na het concert is er tevens een expositie te bewonderen met prachtige werken van Martin Heijnen. De laatste jaren heeft hij meer werken gemaakt waarbinnen het landschappelijke het waterige polderlandschap met daarin verwerkt menselijke ingrepen in en op het landschap.
In Culturale gaat het o.a. om verbondenheid en om betekenisvolle ontmoetingen op het gebied van muzikale kunst, beeldende kunst en in bredere zin levenskunst te initiëren. Voor dit laatste is o.a. gratis het magazine 'VANDAAG' na afloop mee te nemen.
Toegang is gratis. Graag een vrijwillige donatie die geheel ten goede komt aan de musici. Vanaf 14.00 uur is er inloop met een kopje koffie en na afloop is er gelegenheid voor het nemen van een drankje. Deze consumpties zijn gratis.
Voor meer informatie: www.culturale.nl    

Locatie
Apostolisch Genootschap Zaandam
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: