Locatie

Sociaal Wijkteam Rosmolenwijk

Klampersstraat 1, Zaandam
Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum

Bij Sociaal Wijkteam Rosmolenwijk kunt u terecht met vragen of problemen op het gebied van welzijn, zorg, werk en inkomen, wonen en (gezins)relaties. Daarbij richt het wijkteam zich op Jongerenwerk en ondersteunt het de Participatiewet. U kunt contact opnemen voor uzelf, maar ook als u zich zorgen maakt over iemand anders.

Het Sociaal Wijkteam neemt uw probleem niet uit handen, maar helpt u bij het oplossen daarvan. Wanneer mogelijk, samen met de mensen om u heen. Als u daarnaast ook ondersteuning nodig heeft van een gespecialiseerde professional, kan het Sociaal Wijkteam direct doorverwijzen of de benodigde hulp coördineren. 

Verder zet het Sociaal Wijkteam zich in om de wijk waarin u woont zo prettig mogelijk te maken. U bent er daarom ook welkom voro vrijwilligerswerk, gezellige activiteiten of als u iets wilt doen voor uw buurt of omgeving. Sluit u aan bij het aanbod of neem contact op als u hier zelf ideeën over heeft.

Ondersteuning in coronatijd:
Ook in coronatijd is het Sociaal Wijkteam er voor u. Onze medewerkers werken vanuit huis maar ook op locatie, warbij de veiligheidsrichtlijnen van de overheid worden opgevolgd. Van maandag t/m vrijdag is het Sociaal Wijkteam Rosmolenwijk van 09.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 075 302 00 30 en e-mailadres team9@swt.zaanstad.nl. Wij streven er naar om u binnen 1 werkdag te antwoorden.

Klampersstraat 1
1502 VP Zaandam

Illustration
 
Deel dit:
Beheerder van Sociaal Wijkteam Rosmolenwijk
Hoofdgebruikers van Sociaal Wijkteam Rosmolenwijk
Bekijk Sociaal Wijkteam Rosmolenwijk ook in
Op de kaart