Bericht

Vrijwilligersprijs 2021 gewonnen bij Sporthal de Struijck

Geplaatst op 1 juli 2021, 23:19 uur

Vorige week vrijdag was het jaarlijkse vrijwilligersfeest van de gemeente Zaanstad in samenwerking met Zaankanters voor elkaar. Tijdens dit evenement (dit jaar helaas via ZaanTV in plaats van op een locatie) wordt er vanuit de gemeente de waardering uitgesproken naar de vele vrijwilligers die de Zaanstreek rijk is. 

Elk jaar is er een loting waarbij de vrijwilligers kans maken op een mooie prijs voor de vereniging. Dit jaar hebben twee vrijwilligersorganisaties vanuit de Rosmolenwijk mogen winnen. Namelijk Voedselbank Zaanstreek vanuit de Noorderkerk en Sporthal de Struijck. 

Namens Sporthal de Struijck mocht Monique de Vries de prijs van € 500 in ontvangst nemen. Hiervoor zal het bestuur van de Sporthal o.a. een professioneel filterkoffiezetapparaat aanschaffen. 

Vanuit Sporthal de Struijck willen wij iedereen bedanken die deze prijs en de uitzending hebben mogelijk gemaakt. En graag toevoegen dat wij ontzettend blij zijn met al onze vrijwilligers.

Mocht u nu denken; vrijwilligen is ook wat voor mij of wilt u ook iets betekenen in de buurt, neem dan contact op met ons of één van de andere leuke organisaties die de wijk rijk is. Binnen onze sporthal zijn tal van mogelijkheden om een klein steentje bij te dragen en leuke contacten op te doen. 

Groeten, 

Sporthal de Struijck

Illustration
Alle prijswinnaars van de vrijwilligersprijs 2021
Deel dit:
1 reactie

Simone Ronchetti

vr 2 juli 2021 16:46
Gefeliciteerd!