Bericht

Expositie op grote hoogte

Geplaatst op 2 juli 2021, 16:48 uur

Onze collage-panelen hangen! En ook het halletje naar het dak zal morgen omgedoopt worden tot een overzichtelijke tentoonstelling van de kunstwerken die we met de bewoners van Pennemes hebben gemaakt 'Door de ogen van Monet 2021'. Komt dat zien! Vanaf 4 juli tot september dagelijks te bezichtigen.

In de Bullekerk hangt ook een van onze viltwerken, temidden van alle andere werken van zaanse amateurkunstenaars die meegedaan hebben met de 'Monetmanifestatie'. Zondag zal vanuit de Bullekerk vanaf 15.00 uur de talkshow/livestream te zien zijn waarin zowel onze dakboer Jacob en wij te zien en te horen zullen zijn.  Na de zomervakantie zal er op het dak een feestelijke dag georganiseerd worden voor de bewoners met gelegenheid voor een hapje en drankje en luisteren we naar het prachtige lied van Jolanda van Boxtel welke zij speciaal voor deze gelegenheid ten gehore zal brengen: 'De kleuren van de Zaanstreek'...

P.S.
We zijn met heel veel plezier heel lang aan het werk geweest om, door de ogen van Monet in de Zaanstreek 2021, alles te maken:)
Leuke wandelingen, workshops en verhalen....

Deel dit: