organisatie

Zaanse Roller Club Pauwin

De Zaanse Roller Club Pauwin in een middelgrote sportvereniging in Zaandam en richt zich op 2 verschillende takken van de rolschaats sport. Namelijk kunstrolschaatsen en rolhockey.


Het kunstrolschaatsen is het best te vergelijken met kunstschaatsen op het ijs. Een elegante en sierlijke sport, maar zeker ook een krachtige en explosieve sport. Het rolhockey is een stoere en snelle sport dat in teamverband wordt beoefend. Beide takken binnen de vereniging richt zich op topsport, breedte- en recreatiesport.


De Zaanse Roller Club Pauwin is een actieve vereniging die deelneemt aan vele door de Nederlandse Rolschaatsbond georganiseerde wedstrijden en trainingsstages, maar ook regelmatig deelneemt aan buitenlandse wedstrijden, Tevens geeft de vereniging elk jaar in december een eindejaars uitvoering, de kerstshow genaamd, waaraan alle leden mee doen. Ook Rollerdisco's en kinderverjaardagsfeestjes worden regelmatig georganiseerd. Kortom, een vereniging waar iedereen zich welkom voelt en zijn of haar eigen doel kan behalen op elk gewenst niveau.

Thema Sport / spel
Deel dit: