Project   

Rioolwerkzaamheden

V
geplaatst op 24 april 18, 14:02 uur

Planning
Rond eind maart 2020 wordt fase 3, het gedeelte tussen de Molenmakersstraat, Heijermansstraat, Kopermolenstraat en de Oostzijde afgerond.

Tussen november en maart wordt er met name nog gewerkt rond de Molenmakersstraat en op de parallelweg van de Heijermansstraat. Verder zullen in deze periode de bomen en struiken worden geplant in de wijk.

Fase 4 start in maart 2020. Vooruitlopend daarop is PWN bezig de waterleiding te vernieuwen en vervangt Liander delen van het gas-, en elektriciteitsnetwerk. Deze werkzaamheden zijn volgens berichten van deze partijen rond eind maart gereed.

De herinrichting van fase 4 duurt naar verwachting 14 maanden. De bomen en het groen worden waarschijnlijk in het plantseizoen november 2020-maart 2021 aangeplant, waarna het werk in de Rosmolenwijk voor wat betreft Zaanstad zijn afgerond.

 

Ontwerp
Tijdens de inloopavond in 2016 werd het voorlopig ontwerp voor de gehele Rosmolenwijk (fase  1 t/m 4) gepresenteerd. De laatste inlooopavond over het ontwerp voor fase 4 is gehouden voor de zomer van 2019. Hieronder vindt u de definitieve ontwerpen voor fase 3 en 4.

 

Communicatie
In 2016 is tijdens een inloopavond het ontwerp Rosmolenwijk fase 3 en 4 gepresenteerd. Naar aanleiding van deze avond zijn veel vragen gesteld. De antwoorden op deze vragen en het definitief ontwerp vindt u hieronder.

De antwoorden op de gestelde vragen naar aanleiding van de presentatie van het ontwerp voor fase 4, gehouden op 25 juni jongstleden, vindt u hieronder.

De actuele stand van zaken aangaande de uitvoering kunt u volgen of via Mijn Rosmolenwijk en via https://buitengewoon.zaanstad.nl/. U kunt zich via de website ‘Mijn Rosmolenwijk’ abonneren op de digitale nieuwsbrief, waarmee u op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen.

Tijdens de uitvoering kunt u met vragen over de werkzaamheden, de bereikbaarheid en/of bijvoorbeeld over verhuizingen, terecht bij de toezichthouder Daan Boudesteijn, via het algemeen telefoonnummer: 14 075.

 

Foto
12 project-updates toon alle updates

Baukje Reitsma

Anders

Na de bouwvak zijn de werkzaamheden weer hervat. Wekelijks is op Mijnrosmolenwijk nu weer te planning te vinden.
Documenten
26-aug-2019 11:42

Baukje Reitsma

Anders

De planning van week 51 voor de werkzaamheden is toegevoegd aan de projectpagina. Met de aannemer is afgesproken dat er in de kerstperiode een puinbaan is aangebracht in de Heijermansstraat, tussen de Schoolmeesterstraat en de Belgischestraat, voor de nood-, en hulpdiensten. Deze route is wel afge Lees meer
17-dec-2019 15:18
9 reacties

mitchell raijmakers

Tot mijn verbazing is er vandaag op het kruispunt rosmolenstraat /schoolmeestersstraat begonnen met graafwerkzaamheden. Zonder enige aankondiging. Dit zou volgens de planning pas halverwege mei beginnen. Nu kunnen we de straat niet meer in.aanstaande zaterdag en zondag gaan wij verhuizen en moeten d Lees meer
23-apr-2019 16:57

Baukje Reitsma

Goede morgen, ik uw bericht doorgegeven aan de projectleider vanuit de gemeente. De directievoerder vanuit de gemeente, Daan Boudesteijn, is ook te bereiken via telefoonnummer 14 075 tijdens kantooruren of via een mail naar D.Boudesteijn@zaanstad.nl
24-apr-2019 08:09

patrick Roelofs

Hoi Mitchell ik zou dit nummer effe bellen. +31 6 15408737 is van Boogaard ik heb ze ook vaak gebeld dat is de uitvoerder. Ja wij hebben ook die problemen met ze gehad geen brief in de bus en ga zo maar door. Laat hij maar voor een oplossing zorgen. En anders laat je hun voor de kosten opdraaien nou Lees meer
23-apr-2019 17:26

mitchell raijmakers

Hoi patrick bedankt voor het telefoonnummer. Ga morgen maar eens bellen. Want na veel gezeur hebben wij 3 weken gelden dan eindelijk een planning gehad. Daar onze hele verhuizing op aangepast en ze doen gewoon maar wat ze willen blijkbaar !? Inderdaad gaan zij zeker voor de kosten opdraaien als het Lees meer
23-apr-2019 18:52

Baukje Reitsma

Goede morgen, Naar aanleiding van de berichten hier op het platform heb ik jullie signalen doorgestuurd naar de betrokken collega's. Dank voor jullie betrokkenheid! Hierbij ook de reactie vanuit het projectteam: Naar aanleiding van diverse meldingen over de bereikbaarheid van de Schoolmeesterstraa Lees meer
29-apr-2019 07:31

Baukje Reitsma

Goede morgen, de planning van de werkzaamheden voor deze week, week 19, is toegevoegd aan deze projectpagina.
7-mei-2019 07:44

Baukje Reitsma

Planning voor week 28 van de werkzaamheden staan online.
10-jul-2019 14:47
Wil je ook reageren? Meld je dan aan